Wempe Cup

De WEMPE CUP-serie in porthole design! Deze exclusieve high end scheepsklokken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook functioneel. Met een batterijgevoede kwarts klok die je niet hoort tikke, hoogwaardige barometer, comfortmeter  ~(thermometer/hygrometer) combinatie, meet je temperatuur en luchtvochtigheid met slechts één instrument.

De prachtig gevormde klassieke behuizingen zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige ontwerpen. Kies uit gepolijst messing met een transparante laklaag, hoogglans gepolijst chroom of mat vernikkeld. De scheepsklokken zijn verkrijgbaar met Romeinse of Arabische cijfers op het wijzerplaat.

Met handige toggle sluitingen zijn alle WEMPE CUP-instrumenten gemakkelijk te openen en sluiten. Dat is handig voor het verwisselen van batterijen of als je je meters wil kalibreren. Met een diameter van 140mm en een witte wijzerplaat van 100mm, voeg je met deze maritieme instrumenten echt een meesterwerk toe aan boord of maak je kantoor helemaal compleet met een WEMPE CUP-instrument als echte eyecatcher.

Laat je betoveren door de schoonheid en functionaliteit van de WEMPE CUP-serie. 

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters