Barigo

BARIGO is een bekende fabrikant van precisie-uurwerken, meetinstrumenten en klokken. Het bedrijf is gevestigd in Villingen-Schwenningen, een stad in het Zwarte Woud in Duitsland. BARIGO begon oorspronkelijk met de productie van precisie-uurwerken voor luchtdrukmeting en heeft zijn assortiment in de loop der jaren uitgebreid naar een breed scala aan meetinstrumenten en klokken.

Een van de kenmerken van BARIGO-producten is het gebruik van hoogwaardige materialen zoals gepolijst of verchroomd messing en roestvrij staal. Deze materialen zorgen niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk, maar ook voor duurzaamheid en langdurige werking van de instrumenten, zelfs onder zware omstandigheden.

Er is een breed scala aan maritieme producten, zoals barometers, thermometers, hygrometers en klokken, die voldoen aan de hoge eisen van professionals en liefhebbers van precisie-instrumenten. Met een lange geschiedenis en expertise op het gebied van precisie-uurwerken en meetinstrumenten, heeft BARIGO een reputatie opgebouwd als een betrouwbare fabrikant van kwaliteitsproducten. Wij bieden een uitgebreid assortiment BARIGO scheepsklokken en maritieme meters aan. Heeft u specifieke wensen, neem contact op want wij kunnen u voorzien van advies.

Er zijn 49 producten.

Item 1-12 van 49 in totaal item(s)

Actieve filters