Vion

VION is een bedrijf dat al sinds 1830 navigatieapparatuur maakt, met name kompassen en maritieme instrumenten. Het merk heeft een rijke geschiedenis en is altijd aanwezig geweest in de navigatiewereld. De krachtige instrumenten van VION hebben een prominente rol gespeeld op de oceanen, vooral op grote vrachtschepen in de 19e en begin 20e eeuw.

VION staat voor een avontuur dat door de eeuwen heen is voortgezet. Ze werden bijvoorbeeld meegenomen op moderne langeafstandsvluchten zoals Parijs-Saigon en werden gebruikt bij de oversteek van de Atlantische Oceaan in 1930. Sinds 1945 zijn VION-instrumenten ook in veel militaire programma's geïntegreerd. Het merk heeft dus een bewezen staat van dienst en is een symbool geworden voor betrouwbare navigatie-instrumenten. 

Het succes en de langdurige reputatie van VION zijn het resultaat van het respect voor de fundamentele waarden die het team deelt: betrouwbaarheid en innovatie. Het merk heeft er altijd naar gestreefd betrouwbare instrumenten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van nauwkeurigheid en kwaliteit.

Met een focus op innovatie heeft VION zich voortdurend aangepast aan de veranderende behoeften van de navigatie-industrie. Ze hebben voortdurend nieuwe technologieën en functies in hun instrumenten geïntegreerd om aan de eisen van moderne navigatiesystemen te voldoen.

Met hun lange geschiedenis, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie blijft VION ook binnen de watersportindustrie een belangrijke speler. Of het nu gaat om professionele zeilers, avontuurlijke ontdekkingsreizigers of militaire toepassingen, VION heeft zijn plaats verdiend als betrouwbare metgezel in de wereld van navigatie. En dus ook een plaats in onze webshop.

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters