TNG Horloges

Wij bieden niet alleen juwelen voor de boot, maar ook juwelen voor jezelf. Als fanatieke zeiler, surfer of andere watersportliefhebber is een nauwkeurig en kwalitatief horloge minstens zo belangrijk.

TNG Swiss Watches, opgericht in 1998 in Nederland, staat voor Dutch Design, innovatieve technologie en watersport. De naam TNG staat voor Tack & Gybe, de twee zeilmanoeuvres om een schip te navigeren. Het eerste model van TNG Swiss Watches was een Sail Racing Watch dat internationale aandacht kreeg dankzij de input van topklasse wedstrijdzeilers in combinatie met ons Dutch Design en Zwitserse kwaliteit, nauwkeurigheid en technologie.

TNG Swiss Watches bied een breed assortiment. Alle modellen zijn ontworpen in Nederland en vervaardigd in de eigen fabriek in Zwitserland. TNG horloges staat voor kwaliteit, functionaliteit en stijl in de watersport

De horloges van TNG staan bekend om hun waterbestendigheid en duurzaamheid, waardoor ze bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden van de zee. Of je nu aan het zeilen bent, aan het kitesurfen bent of gewoon van het water geniet, deze horloges zijn betrouwbare metgezellen die je tijdens je avonturen nauwkeurig bij de tijd houden.

Naast hun functionaliteit combineren TNG horloges ook stijlvol ontwerp met praktische functies, zoals chronografen, tachymeters en verlichte wijzerplaten. Deze horloges zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus en kunnen een statement maken tijdens zowel sportieve als casual gelegenheden in de watersportwereld. Kies vandaag nog jouw ideale combinatie samen in onze webshop.

Er zijn 32 producten.

Item 1-12 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters