Autonautic Instrumental

Autonautic Instrumental is een familiebedrijf gevestigd in de buurt van Barcelona. Wij hebben ze zelf niet zo lang geleden ontdekt en toegevoegd aan ons aanbod, maar ze hebben al 45 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van magnetische kompassen en meteorologische instrumenten. 

De magnetische kompassen en meteorologische instrumenten van het Spaanse Autonautic Instrumental combineren precisie en stevigheid, met aandacht voor de kleine details die het verschil maken. 

Hun scheepsklokken zijn ontworpen met aandacht voor detail en combineert functionaliteit met esthetiek. Ze bieden verschillende modellen en stijlen, zoals klassieke scheepsklokken met messing behuizingen en duidelijke wijzerplaten met Arabische of Romeinse cijfers.

De barometers van Autonautic Instrumental zijn ontworpen om de atmosferische druk te meten en te voorspellen. Ze bieden een scala aan barometers, waaronder aneroïde barometers en kwikbarometers.

Met hun jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit en veiligheid heeft Autonautic Instrumental een sterke reputatie opgebouwd in de maritieme industrie. Ze leveren wereldwijd over 5 continenten en en ze blijven streven naar innovatie en uitmuntendheid in hun vakgebied. Wij vinden het een geweldige aanvulling op ons assortiment en vertellen er graag meer over.

Er zijn 94 producten.

Item 1-12 van 94 in totaal item(s)

Actieve filters