Schatz Midi

Schatz Midi-series, waar oude ambachtelijke principes tot leven komen in prachtige scheepsklokken! Elk detail is met zorg en vakmanschap vervaardigd volgens traditionele methoden. Met een diameter van 110 mm biedt het witte wijzerplaatje een heldere en duidelijke weergave van de tijd, terwijl de stevige behuizing van 155x70 mm de klok beschermt.

De Schatz Midi-series klokken uit deze serie zijn gemaakt van 0,8 mm messing schijven die zorgvuldig zijn gevormd door een ervaren metaalbewerker op de draaibank. De behuizingen worden vervolgens grondig gepolijst en twee keer gelakt of voorzien van een glanzende chroomlaag, waardoor ze een prachtige uitstraling krijgen.

Met een gewicht van ongeveer 1 kg voel je de solide kwaliteit van deze Schatz Midi-series klokken zodra je ze in je handen hebt. Elke tik van het uurwerk herinnert je eraan dat deze scheepsklokken met passie en vakmanschap zijn gemaakt in Denemarken door Delite.

Maak een statement met een Schatz Midi-series scheepsklok die niet alleen de tijd bijhoudt, maar ook een symbool is van ambachtelijk vakmanschap en de rijke maritieme tradities. Ontdek de magie van de Schatz Midi-series laat je verrassen door hun tijdloze charme en betrouwbare prestaties. Het is tijd om jouw liefde voor de zee en elegantie te omarmen met deze prachtige Schatz Midi-series scheepsklokken.

De Midi serie scheepsklokken, getijdenklokken, barometers en comfortmeters hebben een diameter van 155mm en zijn verkrijgbaar in messing of chroom. Tevens is er de keuze uit quartzklokken of mechanische klokken met of zonder glazenslag en met Romeinse of Arabische nummering. 

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters