Barigo sets

BARIGO is een bekende fabrikant van precisie-uurwerken, meetinstrumenten en klokken. Het bedrijf is gevestigd in Villingen-Schwenningen, een stad in het Zwarte Woud in Duitsland. BARIGO begon oorspronkelijk met de productie van precisie-uurwerken voor het meten van luchtdruk en heeft haar assortiment in de loop der jaren uitgebreid met een breed scala aan meetinstrumenten en klokken.

Een van de kenmerken van BARIGO producten is het gebruik van hoogwaardige materialen zoals gepolijst of verchroomd messing en roestvrij staal. Deze materialen zorgen niet alleen voor een esthetisch fraai uiterlijk, maar ook voor duurzaamheid en een langdurige werking van de instrumenten, zelfs onder zware omstandigheden.

Wij bieden een uitgebreid assortiment BARIGO scheepsklokken en scheepsmeters. Als je specifieke eisen hebt, neem dan contact met ons op, want wij kunnen je van advies voorzien.

Ontdek de hoogwaardige barometers en scheepsmetersets van Barigo in onze winkel. Als toonaangevende leverancier van maritieme instrumenten biedt Barigo een uitgebreid assortiment nauwkeurige en betrouwbare producten. 

Als je kiest voor een Barigo maritieme klokkenset, kiest u niet alleen voor topkwaliteit, maar ook voor uitstekende service. Ons team bij shipsclockshop.com staat klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning bij jouw aankoop, zodat je met vertrouwen de juiste set kunt kiezen.

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters