Autonautic Scheepsklok Verguld ø95mm R95D
search
  • Autonautic Scheepsklok Verguld ø95mm R95D

Autonautic Scheepsklok Verguld ø95mm R95D

€ 90,00
(incl. btw)

Autonautic - Scheepsklok - Verguld -  ø95mm - R95D

Aantal


  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd


Omschrijving

Aanschouw de Autonautic Atlantis 95 R95D scheepsklok, een waar meesterwerk dat tijdloos design naadloos laat samensmelten met ongeëvenaarde luxe. Zet je schrap voor een nautisch instrument dat alle verwachtingen overtreft.

Met het buitengewone Nautische Autonautic R95D scheepsklok kwartsuurwerk zorgt deze klok voor uiterste precisie tijdens het zeilen door de uitgestrekte zeeën. De zwarte cijfers, vet weergegeven op een maagdelijk witte wijzerplaat, garanderen niet alleen moeiteloze leesbaarheid maar stralen ook een sfeer van elegantie uit.

De Autonautic Atlantis 95 R95D scheepsklok is gemaakt met minutieuze aandacht voor detail en heeft een messing wijzerplaat die is gecoat met een fascinerende laag van 18-karaats goud. Dankzij onze baanbrekende oppervlaktebehandelingstechnologie voor messing zijn deze instrumenten vrijwel onderhoudsvrij en kunnen ze de zwaarste omstandigheden in de zee aan zonder te worden aangetast.

Met een montagering die ontworpen is voor eenvoudige installatie en bevestiging, wordt de integratie van dit meesterwerk in je schip een fluitje van een cent. De voet van 95 mm en een wijzerplaatdiameter van 70 mm zijn indrukwekkend, terwijl de tophoogte van 35 mm een vleugje verfijning toevoegt.

AUTONAUTIC is trots op het leveren van de beste nautische klokken en weerinstrumenten, en de Autonautic Atlantis 95 R95D scheepsklok is daarop geen uitzondering. Hij overstijgt het gewone en staat symbool voor onberispelijk vakmanschap en onwrikbare betrouwbaarheid.

Geef je boot of kantoor nieuwe impuls met de Autonautic Atlantis 95 R95D scheepsklok - een adembenemende samensmelting van klassiek design en hedendaagse allure. Sluit je aan bij degenen die de kunst van het klokkijken waarderen en grijp deze buitengewone kans om een uurwerk te bezitten dat de essentie van nautische grandeur weergeeft.

Deze klok is een product van de EU ( Spanje)

  • Voet: 95 mm
  • Wijzerplaat: 70 mm
  • Hoogte bovenkant: 35 mm
  • Afwerking kast: Flash goud afwerking

Productdetails
Instrument
scheepsklok
type mechanisme
quartz
merk
Autonautic Instrumental
materiaal
messing
diameter behuizing
95 mm | 3,7 inch
hoogte
35 mm | 1,37 inch
kleur behuizing
verguld
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
250 g | 0,55 lb
schaal
Arabische cijfers
Garantie
2 jaar
Design
Modern
Product code - SKU
R95D
R95D

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.