Barigo Tempo S 6710CR Quartz klok Chroom
search
  • Barigo Tempo S 6710CR Quartz klok Chroom

Barigo Tempo S 6710CR Quartz klok Chroom

€ 109,00
(incl. btw)

Barigo Tempo S 6710CR quartz klok Chroom

Aantal


  shipping

We ship worldwide

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid


Omschrijving

Barigo Tempo 6710CR Scheepsklok, Chroom

Elk apparaat in de Barigo Tempo S-serie straalt een onmiskenbare elegantie uit, met keuze uit prachtig gepolijst messing of verchroomd messing behuizingen. De S staat voor small en is met zijn doorsnede van 88 mm super compact. Met duidelijke witte wijzerplaten, voorzien van contrasterende zwarte letters, is het aflezen van de informatie een fluitje van een cent, zelfs in verschillende weersomstandigheden.

Met een schaal van ø 70 mm en een behuizing van 88x25 mm, is de Barigo Tempo S 6710CR klok perfect geproportioneerd en past hij moeiteloos in elke ruimte. Met een gewicht van slechts 90 g is het ook gemakkelijk te hanteren en te installeren.Idoordat hij superlicht is , is de Barigo S Tempo 6710CR klok ideaal voor de wedstrijdzeiler die zo weinig mogelijk gewicht aan boord mag hebben maar toch het weer in de gaten wil houden

Deze scheepsklok wordt aangedreven door een kwaleits uurwerk en laat je niet in de steek. hij wordt gevoed door een AA batterij. Met de Barigo Tempo 6710CR klok heb je altijd een betrouwbare klok aan boord. 

Bestel nu en je komt nooit meer te laat, dat is wel een pre als je watersporter bent. Naast de tijdsinformatie heb je ook een mooi instrument in de boot hangen.

Productdetails
Instrument
scheepsklok
type mechanisme
quartz
materiaal
messing
diameter behuizing
88 mm | 3,46 inch
kleur behuizing
chroom
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
105 g | 3,7 oz
Hoogte
25 mm
Verkoop eenheid
Per stuk
Garantie
2 jaar
Design
Klassiek
6710CR

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.