search

Autonautic scheepsklok zwart ø72mm R72N

€ 81,07
(incl. btw)

Autonautic - scheepsklok - zwart - arabisch - ø72mm - R72N.

Aantal


  shipping

We ship worldwide

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid


Omschrijving

Ontdek de kracht van compacte maritieme perfectie met de Autonautic 72 maritieme klok! Met zijn bescheiden formaat van 72 mm is deze klok de ideale metgezel voor elke ruimte aan boord van je schip of in je nautisch geïnspireerde interieur.

De Autonautic 72 scheepsklok in mat zwart is een statement op zich. Met zijn strakke en moderne look voegt hij een vleugje eigentijdse stijl toe aan elke omgeving. De matte afwerking geeft de klok een subtiele elegantie die past bij elk maritiem decor, van klassiek tot modern.

Maar dat is nog niet alles! Met de optionele set, inclusief barometer en comfortmeter, wordt de Autonautic 72 maritieme klok een complete nautische instrumentenset. Met de barometer kun je veranderingen in de luchtdruk in de gaten houden en weet je altijd welk weer je te wachten staat. De comfortmeter geeft je inzicht in temperatuur en luchtvochtigheid, zodat je altijd het juiste klimaat kunt handhaven.

De Autonautic 72 maritieme klok en instrumentenset zijn met precisie vervaardigd om langdurige prestaties te garanderen. Elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd en vakkundig geassembleerd om een duurzaam en betrouwbaar product te creëren. Of je nu de wereldzeeën verkent of gewoon wilt genieten van de nautische sfeer in je huis, deze set is een must-have voor elke liefhebber van maritieme kunst.

Wacht niet langer en verrijk je schip of interieur met de Autonautic 72 scheepsklok en instrumenten set. Met zijn compacte formaat, matzwarte afwerking en uitgebreide functionaliteit zal deze set een echte blikvanger zijn. Bestel nu en geniet van de schoonheid en functionaliteit die deze klok- en instrumentenset te bieden heeft. De zee roept, ben je klaar om te antwoorden?

Technische Kenmerken:

  • Kwartsuurwerk met Arabische cijfers op een witte wijzerplaat met zwarte uur-, minuten- en secondewijzer.
  • Zwarte ovengelakte aluminium kast.
  • Mineraal glas.
  • Specificaties uurwerk
  • Batterij: LR44
  • Kwartsfrequentie: 32,786 KHz
  • Bedrijfsspanning: 1,2V - 1,7V72 serie
  • Tijd Nauwkeurigheid: Din 8325 Bedrijfstemperatuurbereik: -5oC +50oC

    Deze klok is een product van de EU (Spanje)

Productdetails
Instrument
scheepsklok
type mechanisme
quartz
merk
Autonautic Instrumental
materiaal
aluminium
diameter behuizing
72 mm | 2,83 inch
hoogte
39 mm | 1,53 inch
kleur behuizing
zwart
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
150 g | 5,3 oz
schaal
Arabische cijfers
Garantie
2 jaar
Design
Modern
Product code - SKU
R72N
R72N

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.