Autonautic barometer verguld ø95mm B95D
search
  • Autonautic barometer verguld ø95mm B95D

Autonautic barometer verguld ø95mm B95D

€ 93,00
(incl. btw)

Autonautic - barometer - verguld - ø95mm - B95D

Aantal


  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipsclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten europa (EU): € 500,- |


Omschrijving

Autonautic Atlantis 95 B95D Barometer, een waar juweeltje dat elegantie en precisie in nautische instrumenten herdefinieert. Bereid je voor om betoverd te worden door zijn opmerkelijke eigenschappen en voortreffelijke vakmanschap.

Met de Autonautic Atlantis 95 B95D Barometer, aangedreven door een aneroïde mechanisme, kun je moeiteloos de atmosferische druk controleren met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. De witte wijzerplaat met slanke zwarte letters, vergezeld van een contrasterende zwarte wijzer en referentiemarkering, zorgt voor duidelijke en beknopte aflezingen die je door de steeds veranderende weersomstandigheden loodsen.

Dompel jezelf onder in de pure weelde van dit instrument, want de messing kast is zorgvuldig gecoat met een oogverblindende flits van 18-karaats goud. Door onze state-of-the-art messing oppervlaktebehandelingstechnologie hebben we een onderhoudsvrij meesterwerk gecreëerd dat de tand des tijds doorstaat en zelfs in de meest uitdagende maritieme omgevingen onaangetast blijft.

Met een imposante basis van 95 mm en een wijzerdiameter van 70 mm eist de Autonautic Atlantis 95 B95D Barometer aandacht en bewondering. De tophoogte van 35 mm voegt een element van grandeur toe, terwijl de onberispelijke afwerking in flashgoud een vleugje luxe toevoegt aan de inrichting van uw schip.

AUTONAUTIC staat bekend om zijn toewijding aan traditioneel design en de beste nautische klokken en weerinstrumenten. De Autonautic Atlantis 95 B95D Barometer is een voorbeeld van onze niet aflatende toewijding aan kwaliteit en stijl, en tilt je nautische ervaring naar nieuwe hoogten.

Waan jezelf in het prestige van dit buitengewone instrument, waar klassiek design en hedendaags raffinement elkaar ontmoeten. Bezit een stuk tijdloze kunst dat vorm en functie naadloos in elkaar laat overvloeien, zodat je met het volste vertrouwen de zeeën bevaart.

Verhoog je maritieme reis met de Autonautic Atlantis 95 B95D Barometer - een waar bewijs van de fusie van onberispelijk vakmanschap, duurzame schoonheid en ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Omarm de allure van luxe en grijp de kans om dit buitengewone instrument een dierbaar onderdeel van je nautische nalatenschap te maken.

Details

  • Basis: 95 mm
  • Wijzerplaat: 70 mm
  • Hoogte bovenkant: 35 mm
  • Afwerking kast: Flash goud afwerking

Productdetails
Instrument
barometer
type mechanisme
aneroïde
merk
Autonautic Instrumental
materiaal
messing
diameter behuizing
95 mm | 3,7 inch
hoogte
35 mm | 1,37 inch
kleur behuizing
verguld
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
250 g | 0,55 lb
Barometer - meetbereik
940 to 1060 hPa, 28 to 31 Inch
Barometer - nauwkeurigheid
+/- 3 hPa between 980 – 1030 hPa
Garantie
2 jaar
Design
Modern
Product code - SKU
B95D
B95D

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.