search

Barigo 101.5 MEL weerstation 100mm

€ 229,00
(incl. btw)

Barigo 101.5 MEL weerstation 100mm  

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
3 10% € 68,70
Aantal


  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipsclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten europa (EU): € 500,- |


Omschrijving

Met het Barigo 101.5M weerstation haalt u het beste in huis op het gebied van weermetingen. Dit weerstation heeft een strak design met zwarte achterplaat en duidelijke witte cijfers en is uitgerust met hoogwaardige technologie. Zo meet het weerstation niet alleen de temperatuur en luchtvochtigheid, maar ook de luchtdruk. Dankzij de robuuste en duurzame constructie kunt u jarenlang vertrouwen op de nauwkeurige metingen van dit weerstation.

Het Barigo 101.5M weerstation wordt geleverd met een zeer nauwkeurige Barometer, Hygrometer, Thermometer, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele weersomstandigheden. Het heldere en gemakkelijk af te lezen display geeft u alle informatie die u nodig heeft, of u nu binnen of buiten bent.

Met de Barigo 101.5M Baro-/Thermo-/Hygrometer kunt u in één oogopslag de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk aflezen. De strakke en moderne uitstraling van het weerstation past naadloos in uw moderne interieur en voegt een vleugje klasse toe.

De Barigo 101.5M weerstation is een perfecte aanvulling op uw huis of kantoor, en kan ook uitstekend gebruikt worden op boten en schepen. Het is namelijk bestand tegen zout water en de hoge luchtvochtigheid op zee. Het weerstation is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een uitgebreide handleiding en in een mooie verpakking geleverd.

Of u nu een watersporter bent of gewoon op zoek bent naar een mooi hoogwaardig en betrouwbaar weerstation dat u altijd op de hoogte houdt van de actuele weersomstandigheden voor thuis of op een modern kantoor, de Barigo 101.5M weerstation is een geweldige keuze. Bestel hem vandaag nog bij scheepsklokkenwinkel.nl en u zult er geen spijt van krijgen! En geniet van jarenlang nauwkeurige metingen en een prachtig design.

Voor de Barigo 101.5M weerstation geldt een 2 jaar garantie.

Productdetails
Instrument
barometer-thermometer-hygrometer
materiaal
RVS
diameter behuizing
100 mm | 3,93 inch
kleur behuizing
RVS
kleur wijzerplaat
zwart
kleur cijfers
wit
gewicht
300 g |0,66 lb
101.5M

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.