• -10%
  • Pakket
Barigo 85 chrome pack
search
  • Barigo 85 chrome pack
  • Barigo 85 Quartz Ships Clock 683CR
  • Barigo 85 Ships Barometer 183CR
  • Barigo 85 Ships Comfortmeter 983CR

Barigo Tempo chrome set

€ 337,00
€ 303,30 10% korting

In plaats van € 337,00

(incl. btw)

Barigo 85 chrome set

Dit pakket bevat

Aantal


  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipsclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten europa (EU): € 500,- |


Omschrijving

We zijn TROTS om de set van 3 instrumenten van de Barigo Tempo serie aan te bieden, een complete en stijlvolle oplossing voor al je maritieme metingen. Deze set bevat de Barigo 683 Klok, de Barigo 183cr Barometer en de Barigo 983CR Comfortmeter, waardoor je een uitgebreid instrumentarium hebt om je schip te navigeren en de omstandigheden aan boord te optimaliseren.

Elk instrument in deze set heeft een verstelling op de achterkant, waardoor je ze eenvoudig kunt afstellen voor nauwkeurige metingen. Ze zijn allemaal vervaardigd in Duitsland, een synoniem voor vakmanschap en precisie. De behuizing heeft een afmeting van 110 mm x 32 mm en de wijzerplaten hebben een diameter van 85 mm, waardoor de metingen duidelijk en overzichtelijk zijn.

De Barigo 683 Klok is een betrouwbare metgezel die je altijd op de hoogte houdt van de tijd. Met zijn stijlvolle ontwerp en nauwkeurige beweging is deze klok een essentieel instrument voor elke zeilliefhebber.

De Barigo 183cr Barometer biedt je een waardevol inzicht in de veranderingen in de atmosferische druk, waardoor je mogelijke weersveranderingen kunt voorspellen. Met zijn klassieke uitstraling en duurzame constructie van gepolijst verchroomd messing is deze barometer een prachtige toevoeging aan je scheepsinstrumenten.

De Barigo 983CR Comfortmeter helpt je bij het handhaven van het ideale binnenklimaat aan boord. Met zijn combinatie van een thermo- en hygrometer meet en geeft deze comfortmeter de temperatuur en luchtvochtigheid weer, terwijl het gemarkeerde comfortgebied je laat zien of de omstandigheden optimaal zijn.

Met deze set van 3 instrumenten uit de Barigo Tempo serie heb je alles wat je nodig hebt om je schip te navigeren en de omstandigheden aan boord te beheersen. Bestel vandaag nog en geniet van de nauwkeurigheid, functionaliteit en Duitse kwaliteit die deze instrumenten te bieden hebben. Ga naar onze webshop en maak je scheepsklokken collectie compleet!

Productdetails
Instrument
barometer
scheepsklok
materiaal
messing
diameter behuizing
110 mm | 4,33 inch
kleur behuizing
chroom
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
Hoogte
32 mm
Verkoop eenheid
per set (3 stuks)
61373839

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.