• -13%
  • Pakket
WEMPE Scheepsklok PILOT III  SET
search
  • WEMPE Scheepsklok PILOT III  SET

WEMPE Scheepsklok PILOT III SET

€ 885,00
€ 769,95 13% korting

In plaats van € 865,00

(incl. btw)

Scheepsklokken Set  PILOT III SET:

  1. CW250007 Wempe Pilot III Scheepsklok
  2. CW250008 Wempe Pilot III barometer
  3. CW250009 Wempe Pilot III Comfortmeter

  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipsclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten europa (EU): € 500,- |


Omschrijving

Als u op zoek bent naar een scheepsklokken set van topkwaliteit die uw schip een geheel nieuwe dimensie geeft, dan is de Wempe PILOT III serie van Wempe een absolute must-have. Deze set van 3 nautische instrumenten is geïnspireerd door de klassieke meters van vliegtuigen en bestaat uit een scheepsklok, een barometer en een thermo hygrometer. Met deze set van Wempe haalt u niet alleen een stukje technisch vernuft aan boord, maar ook nog eens een schitterend stukje design.

Alle drie de instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een zwarte wijzerplaat met duidelijke witte cijfers. Dankzij de stoere en robuuste uitstraling zijn deze instrumenten een echte eye-catcher aan boord. Of u nu op volle zee vaart of in de haven ligt, deze set zal altijd de aandacht trekken.

Maar het gaat niet alleen om de uitstraling van deze klokken. De Wempe PILOT III serie staat bekend om zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, wat voor iedere schipper van groot belang is. De klok geeft de tijd weer met een precisie die u alleen mag verwachten van het allerbeste merk in scheepsklokken. De barometer en de thermo hygrometer zorgen voor een nauwkeurige weergave van de luchtdruk en de temperatuur en luchtvochtigheid aan boord.

Wempe, het wereldbekende merk uit Hamburg, staat al jarenlang bekend om haar uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Deze Wempe PILOT III serie is geen uitzondering op deze regel. Elk instrument is met de grootste zorg en precisie gemaakt, en dat ziet u terug in de afwerking en de details.

Kortom, deze set van Wempe PILOT III is een must-have voor elke serieuze zeiler of kapitein. Als u op zoek bent naar de beste scheepsklokken die er te vinden zijn, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bestel deze set van 3 instrumenten vandaag nog bij de scheepsklokkenwinkel en voel dat de tijd voor luxe aan boord nu begint.

Productdetails
Instrument
barometer
comfortmeter
scheepsklok
merk
Wempe
diameter behuizing
100 mm | 3,93 inch
kleur behuizing
chroom
kleur wijzerplaat
zwart
kleur cijfers
wit
schaal
Arabische cijfers
Design
Modern
CW250007-CW250008-CW250009

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.