TNG Sailing Watches

Ontdek hoogwaardige zeilhorloges die speciaal zijn gemaakt voor zeilers en watersportliefhebbers en die onmisbare functies bieden om uw prestaties op het water te verbeteren. Deze top selectie TNG Swiss zeilhorloges, zijn gemaakt met precisie en innovatie en verbetert uw nautische avonturen met doelgerichte functionaliteit en geavanceerde navigatiemogelijkheden.

De collectie Sailing Watches is uitgerust met essentiële functies zoals countdown-timers voor de start van wedstrijden en regatta timers, naast ingebouwde barometers, kompassen en GPS-mogelijkheden en zorgen voor ongeëvenaarde navigatiehulp en weersvoorspelling. Ontworpen met een robuuste constructie en eenvoudig af te lezen wijzerplaten, zijn deze uurwerken bestand tegen de eisen van de zee en bieden ze ongeëvenaard gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor zowel doorgewinterde professionals als recreatieve zeilers.

Bekijk onze collectie van TNG en verbeter uw zeilervaring met vertrouwen. En voor advies kunt u uiteraard altijd bij ons, als zeilliefhebbers, terecht. 

Actieve filters